Svašta

Stari WEB

Korcula.NET web kakav je postojao od 1995. godine pa do nedavno je trajno nestao s interneta. Gotovo sve što je ikada objavljeno, svi sadržaji, prilozi, vijesti, fotografije, komentari i diskusije su sačuvani lokalno na mom računalu.
“Živi” su ostali posljednji radovi dr. Živana Filippija iz Korčule http://korcula.net/zivanfilippi/index.html i slikara Kreše Skozreta iz Lumbarde http://korcula.net/Skozret/index.html te KorculaToday fotografije http://photos.korcula.net/

O eventualno novoj svrsi Korcula.NET domene će se odlučivati skoro na najvišem nivou 🙂

2 Comments

 • Antonio Mihovilović

  Dragi šjor Ivane,

  Ža’ mi je što više ni stare stranice. Bila je klasik! Kad je nastala prin više od 20 godišć inernet je bi u povojima i daleko od svega ovega što je danas. Ako si hti napravit stranicu uze bi WordPress i to bi bilo to… Danas je štorija skroz drukčija. WordPress je platforma za profesionalce kojima bi tukalo stit u žep koji solad za ono što činidu. Ne krivin ih, i ja bi hoti bit jedan od njih. U WPu nećete imat onu fleksibilnost koja van je potribna da stranica bude privlačna i sadržajna na pravi način. Reka bi, na način na koji je to bila stara. Već dosta godišć imate novu stranicu, ali ja san prin hodi na staru nego na novu. Vi sami prosudite zašto. Bilo bi mi ža da se ova domena pretvori u nešto što ne povezuje čejad koji su odavna pošli sa škoja sa najlipšin škojon na svitu. Želin Van puno uspjeha a ako Vas bude voja možemo porazgovarat o Laravelu ovo lito kad buden u Banji.

  Stojte mi dobro!

  anTONIo

  • Ivan G.

   Razgovori s dobrim pogledom i uz piće su uvijek dobrodošli. Kažu da su stari Grci bili pametni zato što su stalno razgovarali (filozofirali). Danas ljude povezuje Facebuk i druge (ne)društvene mreže, a webovi su ostarili, a i mi sve manje razgovaramo jedan s drugim tako da nećemo nikad po pameti dostić stare Grke. Ja ti lipo jutros gren Defora, barka je u moru, kanjci i što se ćapa na udicu čekaju. Hm, nema toga u Zagrebu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *